Billendoekjes box

Een billendoekjes box is een handige box waarin je je billendoekjes stopt zodat ze op een leuke manier opgeborgen zijn. Het staat vaak ook erg leuk op de babykamer. Billendoekjes zien er in hun eigen verpakking vaak niet echt leuk uit. Door het pak in de billendoekjes box te stoppen kun je de boel mooi opfleuren.

Je kunt gemakkelijk met één hand de box billendoekjes openen en zo je doekje(s) eruit halen. Je hebt billendoekjes boxen voor in huis en voor onderweg. De box billendoekjes voor onderweg zijn een stuk dunner zodat je hem gemakkelijk in je tas mee kunt nemen. Billendoekjes boxen zijn er in veel verschillende kleuren en prints. Hierdoor kun je er altijd één uitzoeken die past bij de aankleding van je babykamer. Hierdoor is het echt een eyecatcher. Doordat ze van kunststof zijn drogen de billendoekjes niet zo gemakkelijk uit en je kunt ze natuurlijk oneindig hervullen. Bekijk alle vrolijke prints en kleuren nu online!

Billendoekjes box

Bij Babydump hebben we vele verschillende schattige kleertjes en babyspullen voor je baby en kinderkamer. Zelfs de praktische zaken als baby billendoekjes kunnen in leuke billendoekjes boxen worden gekocht. Bij Babydump hebben we verschillende boxen die niet in jouw interieur zullen misstaan. Naast de boxen kun je bij ons ook terecht voor luieretuis waar baby billendoekjes in bewaard kunnen worden.

Assortiment box voor billendoekjes

Baby billendoekjes zijn onontbeerlijk en met een leuke billendoekjes box kun je ze overal plaatsen. Het maakt het eenvoudig om de doekjes met één hand uit de boxen te halen en ze drogen niet uit. Een box voor billendoekjes is ook handig voor in de auto zodat je daar ook altijd een verse voorraad voor handen hebt. In ons assortiment hebben we billendoekjes boxen in verschillende kleuren en prints beschikbaar. Is jouw kindje de billendoekjes ontgroeid dan kun je ze natuurlijk ook altijd vullen met snoetendoekjes.

Bestellen billendoekjes box

Heb je in het assortiment van onze webshop een leuke box gezien? Bestel het vandaag nog voor 19:00 uur en het wordt dezelfde werkdag nog verstuurd. Bestel je meerdere boxen waardoor de bestelwaarde boven de 20 euro uitkomt? In dat geval is verzending gratis. Je bent ook altijd welkom in een van onze winkels. De adresgegevens zijn elders op de website vermeld.

Oval loader