Mutsy Autostoeltjes

De autostoel Mutsy is veilig, comfortabel en eenvoudig in gebruik en geschikt voor baby’s vanaf 0 tot 12 maanden of tot 13 kilo. De autostoel is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Mutsy kinderwagens. Het autostoeltje is makkelijk te bevestigen op de kinderwagen. Hierdoor kun jij stijlvol op pad met je kindje!

Veiligheid voor je kindje in een autostoel is erg belangrijk, daarom voldoet de Mutsy autostoel aan alle veiligheidseisen. De Mutsy autostoeltjes zijn voorzien van een 5-punts verstelbare veiligheidsgordel met gordelpads, ergonomische zitting en zijwaartse bescherming. Naast veiligheid is er ook aan het comfort voor je kindje gedacht. De ergonomische gevormde zitting en de zachte bekleding zorgen ervoor dat je kindje comfortabel kan zitten tijdens een lange rit. De bekleding is zacht, wasbaar en wordt niet snel warm.
Met behulp van de 3-puntsgordel kun je het autostoeltje Mutsy eenvoudig en snel tegen de rijrichting in de auto bevestigen. Tevens is de Mutsy autostoel eenvoudig te bevestigen op de Mutsy kinderwagen. Hiervoor heb je de (los verkrijgbare) adapters nodig. Met één klik bevestig je het autostoeltje Mutsy op de kinderwagen. Reizen met je kindje is nog nooit zo makkelijk geweest!

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.