Decoratie

Ouders in spé weten vaak al heel vroeg in de zwangerschap wat ze met de babykamer willen. Het bij elkaar zoeken van allerlei accessoires en decoratie is wellicht het leukste van het inrichten van je babykamer. Hiermee kleed je je babykamer aan, benadruk je een eventueel thema. Vergeet dan ook niet de nuttige accessoires. Gordijnen, lampen, bedtextiel en badspulletjes. Je geeft hiermee een finishing touch aan je babykamer.

Lees meer...

Zie je het allemaal al voor je?

Heb je al een kleur gekozen? Over het algemeen wordt aangeraden om een babykamer relatief rustig te houden en niet een combinatie van allerlei bonte kleuren. Bovendien komt je baby in een relatief lichte kamer beter tot rust.

Met de 20 weken echo kan je tegenwoordig kiezen om het geslacht van je baby te weten. Veel ouders vinden het leuk om de decoratie daar op af te stemmen. Maar ook als je dit een verrassing wilt houden, kan je toch alle kanten op. In het algemeen wordt dan vaak gekozen voor wit of lichtgrijs als basiskleur. Deze kleuren zijn namelijk op een later moment goed te combineren met leuke en originele spulletjes in de kleuren speciaal voor je kleine meisje of jongen.

Allerlei producten om de juiste sfeer aan te brengen. Fotolijstjes, muziekmobielen, knuffeltjes, tandendoosjes, decoratieve mandjes, muurstickers, kussens of misschien een speelgoedkist. Maak je babykamer persoonlijk met accessoires in jouw stijl. Een babykamer is niet af zonder vrolijke decoratie.

Zet de puntjes op de i!

Laat je inspireren door de mogelijkheden en de nieuwste trends. Wij helpen je graag bij het creëren van die unieke en sfeervolle babykamer van je dromen!

Geniet van deze leuke tijd!

Lees minder...
Filteren
Pagina

1 - 36 van in totaal 62 producten 62 producten

Filteren
Pagina

1 - 36 van in totaal 62 producten 62 producten

Oval loader