Laat je familie en vrienden helpen bij het verzamelen van je babyuitzet

Wat een leuke, spannende tijd! Wij denken graag met je mee over alles wat je nodig hebt voor je baby. Babydump biedt veel voordelen! Het Babydump geboortelijst systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor ouder en schenker. Zo kan je op eenvoudige wijze artikelen selecteren en reserveren. Familie en vrienden kunnen je geboortelijst tevens inzien en de gewenste artikelen reserveren in één van onze winkels, waarna het betreffende artikel direct afgehaald kan worden mits het op voorraad is. Ook is het mogelijk een bedrag te doneren of de bestelling kosteloos thuis te laten bezorgen.

Profiteer van onze extra geboortelijstkorting

Bij Babydump profiteer je van extra veel voordeel bij het leggen van jouw geboortelijst. We hanteren een gemakkelijk kortingssysteem. Na het afsluiten van jouw geboortelijst berekenen wij de korting aan de hand van de onderstaande regel. In tegenstelling tot vele andere aanbieders krijg je bij Babydump ook korting over de reeds afgeprijsde artikelen.

5% extra kortingeen lijst vanaf € 750,-
10% extra kortingeen lijst vanaf € 1500,-

(Korting is niet geldig op: producten waar cadeaus bij gegeven worden, 2 voor acties, folderacties, showmodel artikelen en in combinatie met de laagste prijs garantie.)

Leg jouw geboortelijst aan bij je favoriete Babydump winkel

Wil je graag persoonlijk advies bij het aanleggen van jouw geboortelijst. Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een deskundig advies. Je bent van harte welkom!
Plan hieronder eenvoudig je afspraak met één van onze adviseurs bij je favoriete Babydump winkel.

 
 

Zo werkt het

1. Meld je aan

Vul je gegevens in. We vragen om je naam, contactgegevens en adresgegevens. Dat doen we zodat we op de hoogte kunnen houden wanneer er een pakketje naar je onderweg is. Bovendien hebben we je adres nodig om het pakketje bij je te kunnen bezorgen.

Aanmelden
Geboortelijst stap 1
2. Voeg producten toe

Gebruik de zoekfunctie boven aan de pagina om snel en eenvoudig je gewenste producten te vinden. Wanneer je het artikel aanklikt kun je het artikel toevoegen aan je geboortelijst. Heb je het product sneller nodig, kies dan voor direct kopen om het product meteen te bestellen.

Geboortelijst stap 2
3. Deel met vrienden en familie

Is je geboortelijst compleet? Klik op de knop "Deel deze lijst" om de persoonlijke link van jouw geboortelijst met vrienden en familie te delen via WhatsApp, Facebook, Twitter of e-mail .

Geboortelijst stap 3
4. Klaar!

Ook wanneer je de link al gedeeld hebt kun je nog cadeaus wijzigen en toevoegen. De schenker kiest bij het bestellen van het cadeau het verzendadres en geeft dus aan ons door of het cadeau direct naar jou opgestuurd mag worden of dat ze het liever naar één van onze winkels wil laten aanleveren. Het is voor jou zichtbaar wanneer een artikel van de geboortelijst is geschonken.

Geboortelijst stap 4
Je bent zeker niet de enige!
Lijsten 35.000

lijsten gemaakt

Gezinnen 1500

gezinnen met lijst

Per maand 45

lijsten per maand erbij

Artikelen 30 artikelen

gemiddeld per lijst

Oval loader