Algemene informatie en handige tips

Als je samen met je baby onderweg bent, heb je veel behoefte aan een fijne opbergruimte voor bijvoorbeeld luiers, flesjes, doekjes, schone kleertjes, enzovoort.

Lees meer...

Modebewust


Een moderne luiertas dient een combinatie te zijn van multifunctionaliteit en trendy design. Geschikt om met of zonder baby modebewust mee de deur uit te gaan. Dus een tas waar je mee gezien wilt worden! Gemaakt van de beste materialen die zorgen voor een lange levensduur. Omdat tegenwoordig deze tas ook na de luiertijd vaak gewoon als handtas of werktas dienst moet kunnen doen. Stevige hengsels voor optimaal draagcomfort en verstelbaar voor eventuele bevestiging aan de kinderwagen.

Naast de handige binnen- en buitenvakken al dan niet voorzien van ritsjes en/of netzakjes behoort standaard bij elke babytas een verschoningsmatje. Let er op dat dit matje is gemaakt van materiaal dat goed is schoon te maken, wat natuurlijk wel zo hygiënisch is.

Maak je keus!


De keuze in babyverzorgingstassen is eindeloos. Je kan kiezen voor hip, stoer, chique of schattig, groot of compact, kleurrijk of stijlvol en ga zo maar door. Of wat ook nog steeds heel populair is: je kiest voor een luiertas die is gemaakt van hetzelfde materiaal als de bekleding van je kinderwagen. Op die manier is dan alles mooi één geheel.

Kortom: je vindt in het assortiment van Baby-Dump een luiertas voor elke smaak en voor iedere portemonnee. Kom eens langs. We helpen je graag!

Lees minder...
Filteren

12 artikelen

Filteren

12 artikelen

Oval loader