Geboortelijst

Leg nu je Geboortelijst aan bij Baby-Dump in België

Verwacht je binnenkort een kindje? Wat een leuke, spannende tijd! Wij denken graag met je mee over alles wat je nodig hebt voor je baby. Baby-Dump biedt veel voordelen!

1. De grootste merken
tegen de laagste prijs!

Bij Baby-Dump vind je een met zorg geselecteerd assortiment van de grootste merken tegen de laagste prijzen. Heb je ergens anders een lagere prijs gezien? Wij betalen je het verschil terug. Bovendien krijg je 10% uitzoekkorting op jouw geboortelijst!*
*(geldt niet voor reeds afgeprijsde en promo artikelen).

2. Heel gemakkelijk:
je hoeft de deur niet uit

Je bent van harte welkom om je geboortelijst te leggen bij Baby-Dump. Wil je de lijst zelf, eenvoudig beheren? Doe het online! Uiteraard ben je ook welkom om dit in de winkel te doen.

3. Neem de tijd

Ben je nog niet lang zwanger maar kun je niet wachten om je voor te bereiden op de komst van je baby? Geen enkel probleem! Bij Baby-Dump kun je je geboortelijst leggen vanaf de eerste maand van je zwangerschap.

4. Levering aan huis

De bestelde babykamer, kinderwagen en overige grote aankopen worden gratis bij je thuis geleverd. De cadeautjes van je geboortelijst liggen vanaf een vooraf afgesproken tijdstip klaar in de Baby-Dump winkel.

TIP:
Gebruik ons
“Handje Helpen”
zodat je
niets vergeet.

je vindt deze lijst
op de website
en in de winkel

TIP:
Gebruik ons “Handje Helpen” zodat je niets vergeet.

je vindt deze lijst op de website en in de winkel

5. Wij staan voor je klaar!

De medewerkers van Baby-Dump staan graag voor je klaar voor persoonlijk advies. Ook kun je bellen naar 015 280120 of mailen naar verkoop@baby-dump.be.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.