Geboortelijst

Leg je geboortelijst
aan bij Babydump!

Verwacht je binnenkort een kindje?
Wat een leuke, spannende tijd! Wij denken graag met je mee over alles wat je nodig hebt voor je baby. Babydump biedt veel voordelen! Het geheel vernieuwde geboortelijst systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor ouder en schenker. Zo kan je op eenvoudige wijze artikelen selecteren en reserveren. Familie en vrienden kunnen je geboortelijst tevens inzien en de gewenste artikelen reserveren in één van onze winkels, waarna het betreffende artikel direct afgehaald kan worden mits het op voorraad is. Ook is het mogelijk een bedrag te doneren of de bestelling kosteloos thuis te laten bezorgen.

De grootste merken tegen de laagste prijzen!
Bij Babydump vind je een met zorg geselecteerd assortiment van de grootste merken tegen de laagste prijzen.

Profiteer van onze extra geboortelijstkorting
Bij Babydump profiteer je van extra veel voordeel bij het leggen van jouw geboortelijst. We hanteren een gemakkelijk kortingssysteem. Na het afsluiten van jouw geboortelijst berekenen wij de korting aan de hand van de onderstaande regel. In tegenstelling tot vele andere aanbieders krijg je bij Babydump ook korting over de reeds afgeprijsde artikelen.

5% extra korting een lijst vanaf € 750,-

10% extra korting bij een lijst vanaf € 1500,-

(Korting is niet geldig op: producten waar cadeaus bij gegeven worden, 2 voor acties, showmodel artikelen en in combinatie met de laagste prijs garantie.)

Heel gemakkelijk: je hoeft de deur niet uit!
Je bent van harte welkom om je geboortelijst te leggen bij Babydump. Wil je de lijst eenvoudig zelf beheren? Doe het online! Uiteraard ben je ook van harte welkom om dit in de winkel te doen.

Neem de tijd
Ben je nog niet lang zwanger maar kun je niet wachten om je voor te bereiden op de komst van je baby? Geen enkel probleem! Bij Babydump kun je je geboortelijst leggen vanaf de eerste maand van je zwangerschap.

Levering aan huis
De bestelde babykamer, kinderwagen en overige aankopen worden gratis bij je thuis geleverd. Je familie en vrienden kunnen eenvoudig op de website het artikel reserveren in één van onze winkels en/of ervoor kiezen het artikel te laten leveren aan huis. Ook is het eenvoudig een bedrag te doneren met een persoonlijke boodschap zodat de ouders zelf het gewenste cadeau kunnen aanschaffen.

Wij staan voor je klaar!
De medewerkers van Babydump staan graag voor je klaar voor persoonlijk advies. Ook kun je bellen naar 015 - 280120 of mailen naar verkoop@baby-dump.be

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.