Leveringsinformatie

Leveringsinformatie Nederland en België
Bij Babydump wordt uw bestelling vanaf € 20,- gratis thuisbezorgd. Ook is het mogelijk een bestelling op te halen in één van onze 16 winkels of bij een PostNL-locatie in de buurt. Voor bestellingen onder de € 20,- berekenen wij € 3,50 verzendkosten.

Leveringsmethodes

 1. Verzending via PostNL
 2. Bezorgen met Babydump bezorgservice
 3. Afhalen in één van onze winkels

 

 1. Verzending via PostNL
  Dit is de meest voorkomende leveringsmethode welke geldt voor alle artikelen m.u.v. meubels en zware artikelen. Wanneer de artikelen op voorraad zijn wordt uw bestelling direct verwerkt en verzonden via PostNL. U kunt uw pakket 1 dag na verzending volgen middels Track&Trace. Bestellingen die voor 19:00 uur geplaatst zijn worden dezelfde dag nog uitgeleverd aan PostNL. De aflevering vindt doorgaans de volgende dag plaats. Mocht u niet thuis zijn tijdens het aflevermoment dan laat de bezorger een briefje achter dat het pakket opnieuw aangeboden wordt of afgeleverd wordt op een afhaalpunt waar het binnen 7 dagen afgehaald moet worden. Mocht het pakket afgeleverd zijn bij uw buren dan laat PostNL tevens een briefje achter in uw brievenbus.

  Afhalen bij een PostNL-Locatie: Heeft u besteld voor 19:00 uur, dan kunt u de bestelling de volgende dag doorgaans ophalen bij de gekozen PostNL-locatie.

  Avondlevering PostNL: U kunt ervoor kiezen om uw pakket in de avond te laten leveren, in dit geval berekenen we € 1,50 extra verzendkosten. Avondlevering PostNL is mogelijk van maandag t/m vrijdagavond.

 2. Bezorging met Babydump bezorgservice
  Grote en zware artikelen verzenden we niet met pakketdiensten om te voorkomen dat de artikelen beschadigen. Babydump heeft een eigen bezorgservice zodat we garant kunnen staan voor een correcte aflevering van uw bestelling. Onder grote en zware artikelen verstaan we met name meubels zoals babykamers en boxen. Bij de artikelen die in deze categorie vallen dient u rekening te houden met een levertijd van 5-10 werkdagen vanaf het bestelmoment. De artikelen dienen dan uiteraard wel voorradig te zijn. U wordt door onze planning vooraf geïnformeerd over de mogelijke bezorgdatums dit gebeurd doorgaans via e-mail. 2 dagen voor levering wordt u geïnformeerd over het tijdsblok van de levering.

  Ook is het mogelijk de meubels te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Hiervoor berekenen we een extra meerprijs. klik hier om de montage tarieven te bekijken

 3. Afhalen in één van onze winkels in Nederland of België
  U kunt het artikel tevens in de door u gewenste week af halen in één van onze winkels. Kiest u voor zo spoedig mogelijk en is de bestelling in de gekozen winkel voorradig dan wordt deze direct gereserveerd en ontvangt u een e-mail zodra deze gereed is om op te halen. Tevens is het in dit geval niet vereist de bestelling vooraf te betalen.

Verzendkosten/Leveringskosten
Uw bestelling wordt vanaf € 20,- kosteloos geleverd in Nederland en België en Duitsland. Voor bestellingen onder de € 20,- berekenen wij slechts € 3,50 extra verzendkosten. Bezorgen via de Babydump bezorgservice is kosteloos tot 75 Kilometer over de Duitse grens.

Levering in Duitsland
Levering in Duitsland is geheel kosteloos voor bestellingen vanaf € 20,- die per post verzonden kunnen worden. Levering in Duitsland met de Babydump bezorgservice is kosteloos tot 75 km over de grens. Vanaf 75 km wordt er individueel beoordeeld welke extra kosten er berekend worden.


- Klik hier voor de bestel- & betaalmogelijkheden
- Klik hier voor de veel gestelde vragen

 

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.