Op zondag is Baby-Dump gesloten en is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen.

Leveringsinformatie

Als u bij Baby-Dump bestelt, dan kunt u ervoor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen of af te halen in de Baby-Dump winkels, in Mechelen of in Gent. Het is ook mogelijk om de bestelling te gaan afhalen bij een PostNL-locatie bij u in de buurt. Vanaf € 20,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Levering
U kunt bij Baby-Dump niet op krediet kopen. Het te betalen bedrag dient op het moment van uitlevering voldaan te worden, dan wel voldaan te zijn. Indien uw bestelling in gedeeltes wordt uitgeleverd hoeft u op dat moment alleen de op dat moment geleverde artikelen en de eventuele verzendkosten te voldoen. U geeft bij het plaatsen van de bestelling aan op welke wijze u wenst te betalen.

Bij bezorging aan huis, is de keuze van de leveringsmethode aan Baby-Dump. De leveringen worden standaard uitgevoerd via PostNL, mocht dit niet het geval zijn dan wordt u door ons gebeld voor het maken van een afspraak. Uw bestelling wordt standaard gelevert tot aan de deur. Wilt u de besteling boven gezet hebben dan berekenen wij hiervoor € 20,- extra verzendkosten. Wanneer uw bestelling via PostNL wordt verzonden ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een Track and Trace code waarmee u de bestelling kunt volgen.

Wanneer u niet thuis bent op het moment dat PostNL uw bestelling komt leveren, laat deze een bericht achter waarop staat wanneer ze opnieuw langskomen of dat deze bij een afhaalpunt wordt afgegeven. Bent u niet thuis wanneer onze eigen bezorgdienst de bestelling komt leveren, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak.

Indien u bij de bestelling heeft gekozen voor het zelf afhalen van de bestelling in de Baby-Dump winkels, in Mechelen of in Gent, dan zal Baby-Dump ervoor zorg dragen dat uw bestelling in het filiaal wordt afgeleverd. U ontvangt altijd een bericht wanneer u de bestelling daar kunt afhalen.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. In het winkelwagentje ziet u precies wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn, voordat de bestelling definitief wordt geplaatst.

Baby-Dump berekent voor het thuis laten bezorgen van uw bestelling in zowel Nederland, België als in Duitsland een standaard bijdrage in de bezorgkosten van € 3,50. Indien u ervoor kiest om de bestelling geleverd krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond, dan betaalt u € 1,50 extra verzendkosten. Wanneer u achteraf betaalt via Afterpay worden er tevens transactiekosten van € 1,95 aan u berekend. Wanneer het totaalbedrag van uw bestelling hoger is dan € € 20,- komen de verzendkosten te vervallen; de extra verzendkosten voor het op maandag t/m vrijdag in de avond ontvangen van uw bestelling t.w.v. € 1,50 of de transactiekosten voor het betalen via Afterpay t.w.v. € 1,95 blijven. U geeft bij het plaatsen van uw bestelling aan of u het te betalen bedrag van tevoren overmaakt, achteraf betaald via Afterpay of dat u het bedrag afrekent bij afhalen in onze winkel. Wanneer u de bestelling in een van onze filialen afhaalt hoeft u uiteraard geen verzendkosten te betalen.

Onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat een artikel niet voorradig is. U krijgt in dat geval zo spoedig mogelijk bericht. Baby-Dump zal uw bestelling aanhouden. Indien een artikel niet meer leverbaar wordt krijg u altijd bericht en heeft u de mogelijkheid om een ander artikel uit te zoeken of om het bestelde artikel kosteloos te annuleren. Wanneer een artikel later dan verwacht binnenkomt, zullen eventuele andere bestelde artikelen gewoon worden uitgeleverd. In dit geval betaalt u voor het later geleverde artikel geen extra verzendkosten.

Bij aflevering aan huis van grote- en/of zware artikelen wordt u van tevoren gebeld voor het maken van een afspraak. Eventuele kosten en/of schades die voor u ontstaan omdat u thuis moet zijn voor het in ontvangst nemen van uw bestelling, of een te late bezorging kunnen niet op Baby-Dump B.V.B.A. worden verhaald.

Aflevering aan huis
Kiest u voor aflevering aan huis en bestelt u voor minder dan € 20,- dan berekenen wij voor aflevering in België ongeacht het gewicht slecht € 3,50 verzendkosten. Indien u ervoor kiest om uw bestelling geleverd te krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond, dan betaalt u € 1,50 extra verzendkosten. Bestellingen boven € 20,- leveren wij af zonder verzendkosten; de extra verzendkosten voor het op maandag t/m vrijdag in de avond ontvangen van uw bestelling t.w.v. € 1,50 blijven. Betaal je achteraf via Afterpay dan berekenen wij tevens € 1,95 transactiekosten. Bij grote bestellingen, zoals een babykamertje, nemen wij ruim van tevoren telefonisch of per mail contact met u op om een leveringsdag af te spreken. Wil je de besteling boven gezet hebben dan berekenen wij hiervoor € 20,- extra verzendkosten.

Afhalen in één van de winkels
Desgewenst kunt u de bestelling ook bij de Baby-Dump winkels in Mechelen of in Gent afhalen. Zodra uw bestelling klaar ligt, nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Uiteraard betaalt u in dit geval geen verzendkosten.

Afhalen bij een PostNL-Locatie
Bestelt u op werkdagen voor 19.00u en kiest u ervoor de bestelling op te gaan halen bij een PostNL-locatie dan kunt u de bestelling de volgende dag van 15:00 uur ophalen. Bij sommige PostNL-locaties is het mogelijk om uw bestelling de volgende dag al vanaf 9:00 uur af te halen. Uw bestelling blijft 2 weken bij de desbetreffende PostNL-locatie liggen. Baby-Dump berekent voor het aanleveren bij de gekozen PostNL-locatie slecht € 3,50 verzendkosten. Wanneer het totaalbedrag van uw bestelling hoger is dan € 20,- dan komen de verzendkosten te vervallen. Bij een bestelling die u gaat afhalen bij een PostNL-locatie dient u altijd vooraf te betalen of te kiezen voor achteraf betalen via Afterpay.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.