Service - lekker makkelijk

De 6 beloftes van Baby-Dump

De komst van je baby is al spannend genoeg.
Daarom is het fijn dat je bij ons weet waar je aan toe bent. Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel! Met onze goede service zet Baby-Dump de puntjes op de i. Dit betekent voor jou als klant het volgende:

1. Bij Baby-dump koop je altijd voor de laagste prijs. Onze prijzen worden voortdurend aangepast zodat je altijd verzekerd bent van de beste deal. Heb je ergens anders een identiek product toch goedkoper gezien dan betalen wij jou het verschil terug*.

2. Alle artikelen van Baby-Dump zijn van topkwaliteit: 100% in orde. Heb je toch een klacht? Dan zorgen wij voor een oplossing.

3. Wij nemen alle ongebruikte en ongewassen artikelen zonder ‘gedoe’ retour als jouw zwangerschap onverhoopt teleurstellend eindigt. Uiteraard krijg jij dan je geld terug. Zijn de artikelen nog niet geleverd, dan betalen wij je de eventuele aanbetaling terug. De koopgarantie is geldig tot de geboorte van je baby en geldt niet voor goederen die al gebruikt en/of gewassen zijn.

4. Je kunt bij Baby-Dump je artikelen tot een gewenste datum reserveren. Ook al duurt het 4 of 5 maanden voor je baby komt. Heb je je spulletjes nodig? Dan kun je ze ophalen of thuis laten bezorgen als het jou uitkomt.

5. Je hoeft bij je aankoop géén aanbetaling te doen.

6. We helpen je waar en wanneer we maar kunnen. In onze winkels staan deskundige medewerkers voor je klaar. Via e-mail (verkoop@baby-dump.be) en telefonisch (015 - 280120) kan je al je vragen aan ons stellen. Ook handig: zowel in onze winkels, magazine als online vind je een overzichtelijke lijst met alles voor je baby-uitzet. Je eigen persoonlijke assistent! Klik hier!

Garantiecertificaat

In onze winkels kun je vragen naar het Baby-Dump Garantiecertificaat.
Hierin staan alle voorwaarden nogmaals voor je uiteengezet.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.